Select Page
Summer Lapland

heinäkuu 2022, Rovaniemi

12–16-vuotiaille

 

Sisältää:

7 yötä luontokeskuksessamme, 3 terveellistä ateriaa päivässä, luontoaktiviteetteja ja päiväretkiä, englannin kieltä 24/7, ammattitaitoisen henkilökunnan (FI & EN), Covid-19 varotoimet.

 

Active Learning Camps – meillä lapset ja nuoret oppivat englantia mieleenpainuvassa ympäristössä. Leirimme teemoina ovat luonto, kestävä kehitys ja historia. Leiri soveltuu kaikille oppimisvaikeuksista huolimatta.

 

w

Kasvatukselliset arvot

Unohtumaton kokemus

Räätälöidyt ohjelmat

Turvallinen luontoympäristö

Terveelliset ateriat

Ammattitaitoiset oppaat ja henkilökunta

KESKIÖSSÄ KASVATUKSELLISET ARVOT JA KESTÄVÄ KEHITYS

Active Learning Camps -ohjelmat on suunniteltu kasvatuksellisiksi: tutustumme arktiseen alueeseen, opimme luonnosta ja toimimme yhteisössä toisiamme kunnioittaen.

Leirin aikana järjestämme päiväretkiä paikallisiin käyntikohteisiin ja museoihin, jotta lapset ja nuoret saavat tutkia uusia kokonaisuuksia, oppia Lapin historiasta ja pohjoisista kulttuureista sekä tavata paikallisia ihmisiä.

Olemme asettaneet tehtäväksemme paitsi opettamisen ja kasvattamisen, myös luottamuksen ja vastuun antamisen lapsille ja nuorille. Jokaisesta leiripäivästä on omistettu tunti perusaskareiden hoitamiseen, jotta lapset pääsevät osalliseksi pienen yhteisön päivittäistä hoitamista.

Kasvatuksellinen lähestymisemme keskittyy ilmastonmuutoksen vaikutuksiin ja vastuullisen toiminnan edistämiseen esimerkin kautta. Lapset ja nuoret osallistuvat ympäristöystävällisiin tehtäviin, joiden kautta he oppivat vaikuttamaan asioihin omalla toiminnallaan.

UNOHTUMATON KOKEMUS

Anna lapsellesi elinikäinen muisto! Leiriohjelmamme koostuu monipuolisista aktiviteeteista ja päiväretkistä, joiden ansiosta lapset ja nuoret nauttivat leiriviikon jokaisesta hetkestä Lapissa!

Olemme kokeneita elämys-, majoitus- ja matkailualan ammattilaisia, joten leiriviikko on täynnä Lapin kesän parasta antia: melontaa, luonnossa oppimista, pohjoisten eläinten kohtaamisia, kalastusta, retkeilyä, tulistelua, porotilavierailua, paikallisia käsitöitä, Joulupukin tapaamista, saunomista… lista on loputon!

Leirimme on samalla kielikylpy – jokainen osallistuja saa kuunnella ja puhua englannin kieltä koko viikon ajan. Lapset ja nuoret pääsevät harjaannuttamaan kielitaitojaan hauskan tekemisen yhteydessä.

Kaikkea toimintaamme valvovat koulutetut ammattilaiset, leirin oppaat ja järjestäjät.

Summer Lapland

RÄÄTÄLÖIDYT, KAIKILLE SOVELTUVAT OHJELMAT

Koulutus ja kasvattavat kokemukset tulisivat olla jokaisen lapsen saatavilla. Filosofiamme ja arvojemme mukaisesti pyrimme pitämään hinnoittelumme mahdollisimman alhaisena, jotta mahdollisimman monella lapsella olisi edellytys saada ikimuistoinen kokemus leiriltämme – korkeasta palvelustandardista tinkimättä.

Active Learning Camps –leiriohjelmamme mukautetaan osallistuvien lasten ja nuorten ikäjakaumaan. Ne suunnitellaan myös kaikille soveltuviksi oppimisvaikeuksista tai fyysisistä rajoitteista huolimatta.

Tyypillisellä leiriviikolla yhdistelemme päiväretkiä, luontoaktiviteetteja, joukkuelajeja, rentouttavaa iltapuuhastelua, ympäristöystävällistä toimintaa ja tutustumismatkoja. Näin saamme lapsille ja nuorille laaja-alaisen, hauskan ja opettavaisen viikon Lapin luonnossa.

Esimerkkipäivä leirikeskuksessa

 

7:45 Aamiainen ja aamutoimet

9:00 Aamupäivän aktiviteetti

12:00 Lounas

13:00 – 14:00 Yleisiä askareita / omaa aikaa / lepoa

14:00 – 17:00 Iltapäivän aktiviteetti

17:30 – 18:30 Päivällinen

18:30 – 19:30 Yleisiä askareita / omaa aikaa / lepoa

19:30 – 21:00 Ilta-aktiviteetti ja sauna

21:00 Hyvää yötä!

Esimerkki päiväretkestä

 

7:30 Aamiainen ja aamutoimet, valmistautuminen lähtöön

8:30 Lähtö päiväretkelle

12:00 Lounas

17:00 Paluu päiväretkeltä

17:30 – 18:30 Päivällinen

18:30 – 19:30 Yleisiä askareita / omaa aikaa / lepoa

19:30 – 21:00 Ilta-aktiviteetti ja sauna

21:00 Hyvää yötä!

Summer Lapland

SIJAINTI, PUITTEET JA TILAT

Active Learning Camps –leirit järjestetään luontokeskuksessamme, joka sijaitsee 30 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, arktisen luonnon keskellä.

Luontokeskuksemme sijaitsee Kemijoen varressa osoitteessa Leirikarintie 29, 97610 Rovaniemi.

Luontokeskuksen isoissa puurakennuksissa on leireille ja tapahtumille loistavasti soveltuvat tilat, puitteet ja mukavuudet. Hauskaa tekemistä riittää, turvallisuudesta tinkimättä.

Kapasiteetti: 60 osallistujaa.

 • Suuret päärakennukset
 • Sukupuolijaotellut makuusalit ja huoneet
 • Keittiöt ja suuri yhteinen ruokasali
 • Useita kylpyhuoneita ja vessoja
 • Kokoushuone
 • Oleskelutila
 • Sauna
 • Pyykkitupa
 • Jalkapallokenttä ja leikkikentät
 • Tulisijat
 • Ympäröivät metsät
 • Ranta ja jokitörmä
 • Yksityisaluetta joka puolella

TERVEELLISET ATERIAT

Muonitus- ja taloudenhoitoammattilaisemme pitävät hyvää huolta pienestä yhteisöstämme. Herkulliset ja terveelliset ateriat valmistetaan päivittäin paikan päällä ja tarjoillaan leirikeskuksen ruokasalissa. Päiväretkille pakkaamme eväät mukaan.

Ruokalistamme suunnitellaan huolellisesti, jotta lapset saavat terveellistä ja täyttävää ruokaa, jolla jaksaa hyvin päivän aktiviteetit. Huomioimme allergiat ja ruoka-ainerajoitukset.

AMMATTITAITOINEN HENKILÖKUNTA

Kaikki aktiviteettimme ja retkemme on turvallisesti järjestetty – leirin järjestäjät ja koulutetut oppaat valvovat kaikkea toimintaa.

Henkilökuntamme jäsenillä on laaja-alainen kokemus luonnosta ja ryhmänjohtamisesta. Nautimme lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja teemme kaikkemme, jotta he saavat parhaan mahdollisen kokemuksen leirillämme.

Julkaisemme päivittäin uutisia, kuvia ja videoita verkkosivustollamme, jotta vanhemmat voivat seurata, mitä leirillä tapahtuu!

Theo enjoying the boating

Mies kaiken takana: Theo Turner, Wild About Laplandin ja Active Summer Campsin englantilainen perustaja ja pääopas, on entinen merijalkaväen erikoisjoukkojen sotilas ja koulutettu eräopas. Theolla ja henkilökunnalla on mittava kokemus ulkoilmaelämästä, ryhmänjohtamisesta ja elämysmatkailusta. Koko porukka työskentelee mielellään lasten ja nuorten kanssa tavoitteenaan aina tarjota paras mahdollinen kokemus.

VARAA PAIKKASI ENGLANNINKIELISELLÄ KESÄLEIRILLÄ

 

17. – 23. heinäkuuta 2021

Rovaniemi

 

Varaa paikkasi kesäleirillä täyttämällä alta löytyvä lomake. Vastaamme sinulle pian – saat kaiken tiedon varauksestasi ja toimitamme sinulle myös maksuohjeet. Maksun voit suorittaa pankkisiirrolla tai luottokortilla.

Katso myyntiehtomme (englanniksi).

HUOMIOITAVAA: Leirin järjestäjällä on oikeus peruuttaa leiri, mikäli riittävää määrää osallistujia ei ole ilmoittautunut mukaan ja järjestäjä on ilmoittanut toimittamissaan materiaaleissa (leiriohjelmassa tai muussa dokumentaatiossa), että leirin onnistuminen on sidoksissa kysyntään. Leirin osallistujamäärälle voidaan asettaa minimi. Osallistujille tulee ilmoittaa peruutuksesta vähintään 30 päivää ennen leirin alkua.

Varauslomake

10 + 13 =